Wikkelbedrijf Keizer – verkoop

EEC certifictie

Op het gebied van reparatie, onderhoud en aanschaf van explosieveilige motoren is sinds de invoering van de ATEX regelgeving veel veranderd.

Voor veel bedrijven is het dan ook van cruciaal belang voor dit onderwerp een betrouwbare partner te hebben.

Reeds sinds 1959 is wikkel- en reparatiebedrijf Keizer een betrouwbaar adres voor de aanschaf, reparatie en revisie van elektromotoren.

In onze voortdurende streef naar ons te onderscheiden, zijn wij met ingang van het najaar van 2006 door de KEMA(Dekra) gecertificeerd tot officieel “Erkend wikkel- en revisiebedrijf voor explosieveilige machines” Van noord-Nederland.

Na reparatie van een explosieveilige machine mag alleen een zogenaamd R-label door een gecertificeerd bedrijf worden aangebracht. Dit label garandeerd U dat Uw exlosieveilige motoren hun ATEX certificatie behouden, ook na revisie of herwikkelen. Deze garantie kunnen en mogen wij U als enige in de regio bieden.

Voor het toezenden van de KEMA(Dekra)-lijst “Erkend wikkel- en reparatiebedrijf voor explosieveilige machines” en uiteraard reparatie of revisie, zijn wij U graag van dienst. Klik dan hier

Bij Wikkelbedrijf Keizer kunt u niet alleen terecht voor reparatie en revisie van Eex e/ Eex d motoren. Wij zijn erkend dealer van Dutchi elektro motoren.

Uitleg over het R-Label van de Kema(Dekra) klik dan hier