Reparatie elektromotoren

Reparatie van elektromotoren is één van de basisactiviteiten van wikkelbedrijf Keizer B.V. Dit kan variëren van kleine motoren van pompen, generatoren en elektrisch (hand)gereedschap tot grote fabrieksmotoren in grote installaties. Het vakkundig repareren van elektromotoren vereist specifieke kennis en vaardigheid. Pas dan kunt u er op vertrouwen dat na een reparatie de elektromotor weer 100% betrouwbaar is.

Onze enorme ervaring met de reparatie van elektromotoren maakt ons uniek in de markt. Zowel hele oude motoren als moderne motoren behoren tot onze expertise.

Ruilsysteem

Voor vaste relaties werken wij desgewenst met een ruilsysteem. Daarbij zorgen we dat er altijd een vervangende motor voor u beschikbaar is. Bij storing tijdens drukke periodes, bijvoorbeeld in een campagnetijd, kunnen motoren binnen een zeer korte tijd vervangen wordt.

De defecte motor wordt gereviseerd of gerepareerd en als stand-by voor u op voorraad gezet. Zo komt de continuiteit van uw productieproces nooit in gevaar.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van dit ruilsysteem. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw motoren.